Home » Hartig » Flatbread

Flatbread

Gepubliceerd op 6 februari 2020 om 08:00

Flatbread is een heel eenvoudig te maken bijgerecht. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig en het staat in een handomdraai op tafel! Daarnaast kun je het ook nog eens heel makkelijk naar je eigen wensen aanpassen. Hieronder lees je hoe ik het maakte.

Ingrediënten:

- 200 gram boekweitmeel
- 150 gram Griekse yoghurt
- 2 theelepels bakpoeder
- een snuf zout
- 2 tenen knoflook

Bereiding:

  1. Meng alle ingrediënten door elkaar. Het deeg is klaar als het licht plakkerig is.
  2. Dek het deeg af met plastic folie en laat het 15 minuten rusten.
  3. Verdeel het deeg in vieren en maak er bolletjes van. Rol de deegbolletjes uit op een met zonnebloemolie bestreken werkblad.
  4. Verhit een koekenpan op het fornuis en bak de flatbreads aan beide kanten tot ze goudbruin zijn.

Eet smakelijk!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.