Ik hou ontzettend van tortilla chips, het liefst in de smaak nacho cheese. Toch vind ik het ook heel erg lekker om zelf tortilla chips te maken in de oven. Hieronder lees je hoe ik dat doe!
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Ft%2Fb%2Fi%2Ftemp-gawkbbypqcmiqwowgfbq%2F1bokah%2FTortillachips-1.jpg)
Ingrediënten:
- 4 volkoren tortilla wraps
- 1/2 theelepel zeezout
- 1/2 theelepel rozemarijn
- een eetlepel olijfolie
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Snijd de wraps met een scherp mes in acht stukken.
- Meng de olijfolie met het zeezout en de rozemarijn.
- Haal de wrapstukjes door de olijfolie en leg ze op een bakplaat. Zorg dat ze niet op elkaar komen te liggen.
- Bak ze 10 minuten in de oven tot ze lichtbruin en knapperig zijn.
- Laat ze afkoelen en serveer met een lekkere dip.
Eet smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties