Deze bruschetta met carpaccio is een favoriet hapje hier in huis. Heerlijk als voorgerecht, bij een borrel of een verjaardag! Het is heel makkelijk te maken en op voor je het weet. Hieronder lees je hoe ik het maak.
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Ft%2Fb%2Fi%2Ftemp-gawkbbypqcmiqwowgfbq%2Ffzjcg8%2Fimage-29.png)
Ingrediënten:
- 1 stokbrood om zelf af te bakken
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 tenen knoflook (geperst)
- 150 gram rundercarpaccio
- 50 gram pijnboompitten
- truffelolie
- Parmezaanse kaas
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 220 graden en bak het stokbrood 5 minuten.
- Haal het stokbrood daarna uit de oven, laat ongeveer 10 minuten afkoelen en snijd in plakjes.
- Meng intussen de olijfolie met de knoflook en bestrijk de plakjes stokbrood hier mee. Bak het stokbrood nog 5 minuten op 220 graden.
- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze beginnen te kleuren.
- Beleg elk plakje stokbrood met een plakje rundercarpaccio. Giet er een beetje truffelolie over.
- Verdeel de parmezaanse kaas en de pijnboompitten over de bruschetta met carpaccio.
Eet smakelijk!
Tip: Eventueel kun je nog wat blaadjes rucola gebruiken als garnering
Reactie plaatsen
Reacties