Wist je dat het heel makkelijk is om zelf saucijzenbroodjes te maken? Je hebt er maar 6 ingrediënten en ongeveer 30 minuten van je tijd voor nodig. Verser ga je ze niet krijgen!
/f.jwwb.nl%2Fpublic%2Ft%2Fb%2Fi%2Ftemp-gawkbbypqcmiqwowgfbq%2Fhg3w1h%2Fimage-35.png)
Ingrediënten:
- 4 plakjes bladerdeeg
- 100 gram rundergehakt
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl knoflookpoeder
- een snuf peper en zout
- 1 ei + 1 extra eidooier
Bereiding:
1. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en verwarm de oven op 200 graden.
2. Meng het gehakt met het ei en de kruiden. Verdeel het in vier gelijke delen en
maak hier kleine worstjes van.
3. Leg een worstje op één helft van het bladerdeeg en vouw het bladerdeeg er
overheen. Herhaal dit met de andere rest en leg ze op een bakplaat met
bakpapier.
4. Druk de randen goed aan met een vork en bestrijk de bovenkanten
van je broodjes met eigeel.
5. Bak de saucijzenbroodjes in 25-30 minuten goudbruin en controleer of het
gehakt gaar is.
Eet smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties