Home » Lunch » Gevuld stokbrood

Gevuld stokbrood

Gepubliceerd op 21 november 2019 om 08:00

Gisteren was ik op zoek naar een lekkere lunch. Ik kreeg niet direct iets bedacht dus dook ik de keukenkastjes en koelkast in om te zien wat er nog lag en wat ik kon gebruiken voor in een lekkere maaltijd. In de broodtrommel lag een stokbrood dat tegen de houdbaarheidsdatum liep, ik vond twee eieren, wat champignons en een zakje geraspte kaas dat bijna leeg was. Ineens kreeg ik het idee voor dit gevulde stokbrood. Heel makkelijk te maken en ontzettend lekker!

Ingrediënten:

- 1 stokbrood om zelf af te bakken
- 2 eieren
- 3 champignons
- 15 gram geraspte kaas
- een paar takjes bieslook
- zout
- peper

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd een dun laagje van de bovenkant van het stokbrood en hol het stokbrood uit.
  3. Snijd de champignons en de bieslook in kleine stukjes.
  4. Breek twee eieren in een kommetje en kluts deze met een vork door elkaar. Voeg de champignons, de geraspte kaas en een deel van de bieslook toe en meng het geheel door elkaar.
  5. Voeg aan het mengsel wat zout en peper toe en giet het in het uitgeholde stokbrood.
  6. Bak het gevulde stokbrood in 30 minuten af tot het eiwit gestold is. Als het stokbrood te hard kleurt kun je het na 20 minuten afdekken met aluminiumfolie.
  7. Strooi nog wat bieslook over het stokbrood en geniet er van!

Eet smakelijk!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.