Home » Lunch » Gevulde Italiaanse bol

Gevulde Italiaanse bol

Gepubliceerd op 11 maart 2020 om 12:00

Wij zijn gek op gevulde broodjes. Er staan dan ook meerdere recepten van op deze site. Ideaal aan een gevuld broodje is dat je ze als ontbijt, lunch of avondeten kunt maken. Dit keer maakte ik een Italiaanse bol gevuld met vegetarisch gehakt. Ook deze gevulde bol was zo lekker dat ik het recept wel uit moest werken! Het recept is voor vier gevulde bollen.

Ingrediënten:

- 4 Italiaanse bollen om zelf af te bakken
- 250 gram vegetarisch gehakt
- 150 ml passata di pomodoro
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- peper en zout
- 1 theelepel gemalen komijn
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel chilipoeder
- 40 gram geraspte kaas

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de kapjes van de Italiaanse bollen en hol de broodjes uit.
  3. Snipper de ui en pers de knoflook. Bak de ui en knoflook aan en voeg daar het vegetarische gehakt en de kruiden aan toe. Bak dit een paar minuten.
  4. Giet de passata erbij en roer het geheel goed door.
  5. Vul de broodjes met het mengsel en strooi er geraspte kaas overheen.
  6. Bak de broodjes in ongeveer 20 minuten goudbruin zijn en de kaas gesmolten is.

Eet smakelijk!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.