Home » Lunch » Pistolet met tonijnsalade

Pistolet met tonijnsalade

Gepubliceerd op 9 april 2020 om 12:00

Wat is er lekkerder als lunch dan een pistolet met een zelfgemaakte salade? Deze tonijnsalade is lekker én gezond! In plaats van mayonaise gebruik je Griekse yoghurt. . Als je de tonijnsalade gemaakt hebt, maak je de pistolet af met sla en een gebakken ei! Het recept is voor twee pistolets.

 

Ingrediënten:
- Één stokbrood om zelf af te bakken
- 160 gram tonijn uit blik
- 3 eetlepels Griekse yoghurt
- citroensap
- 3 augurken
- 1 kleine ui
- Zout en peper
- Sla
- Één ei

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor en bak het stokbrood zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Laat de tonijn goed uitlekken. Snipper de ui en snijd de augurken in kleine stukjes. Meng de tonijn, de ui en augurk met de Griekse yoghurt en breng op smaak met peper en zout.
  3. Bak het ei.
  4. Snijd het stokbrood in tweeën en snijd beide helften open. Beleg met sla, de tonijnsalade en als laatst het gebakken ei.

Eet smakelijk!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.