Home » Lunch » Pitabroodjes met roerei

Pitabroodjes met roerei

Gepubliceerd op 12 mei 2020 om 13:20

Het gebeurt niet vaak dat ik een gerecht bedenk, maak en meteen uitschrijf. Dit keer maak ik een uitzondering, want dit was zo lekker! Het idee kwam eigenlijk omdat ik wat restjes in de koelkast had staan die opgemaakt moesten worden. Ik wist dat ik nog pitabroodjes had liggen en zo kwam ik op het idee om pitabroodjes te vullen met roerei, kalkoenspekjes, mozzarella, rucola en kruiden. Zo makkelijk kan het zijn! ;-)

 

 

Ingrediënten;

- 5 pitabroodjes

- 5 eieren

- 1 bakje kalkoenspekjes

- mozzarella

- rucola

- bieslook

- zout

- peper

Bereiding:

  1. Bak de pitabroodjes zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snijd de bieslook fijn en de mozzarella in plakjes.
  3. Bak de spekjes in een droge koekenpan, er komt vanzelf een klein beetje vet vrij.
  4. Klop de eieren los met wat peper en zout en voeg ze toe aan de pan met spekjes. Verwarm op laag vuur zodat het ei stolt en roer regelmatig door over de bodem van de pan tot het ei zacht en smeuïg is. Strooi er wat fijngesneden bieslook over heen.
  5. Snijd de pitabroodjes open, vul met wat rucola, roerei met spek en de plakjes mozzarella.

Eet smakelijk!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.