Home » Lunch » Quesadilla's met brie, Italiaanse ham en appel

Quesadilla's met brie, Italiaanse ham en appel

Gepubliceerd op 26 mei 2020 om 18:30

Nadat ik al mijn geplande gerechten gekookt heb, hou ik vaak nog restjes over. Voor deze lunch gebruikte ik een restje brie, ham en een appel die op moest. Binnen 10 minuten heb je een heerlijke lunch om je vingers bij af te likken. De dip die je op de foto ziet is heksenkaas, echt een aanrader bij deze quesadilla's!

Ingrediënten:

 

- 2 volkoren tortilla wraps
- brie
- Italiaanse ham
- 1 appel

Bereiding:

  1. Snijd de brie en de appel in plakjes.
  2. Beleg de wraps voor de helft met brie, ham en appel.
  3. Vouw de wraps dubbel en bak ze in een koekenpan aan beide kanten tot de brie begint te smelten.
  4. Snijd de quesadilla's doormidden en geniet er van.

Eet smakelijk!

Tip: Als je een contactgrill hebt kun je de quesadilla's hier ook makkelijk mee bakken. Scheelt omdraaien. :)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.