Een lekkere en gezonde salade die je kunt eten als lunch of avondmaaltijd. Ik heb de bulgursalade aangevuld met sla en rauwkost, maar je kunt de salade ook zonder eten. Binnen een kwartier op tafel en heel eenvoudig, maar ontzettend lekker!
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Ft%2Fb%2Fi%2Ftemp-gawkbbypqcmiqwowgfbq%2F4k917x%2Fimage-21.png)
Ingrediënten:
- 150 gram bulgur
- 1/3 komkommer
- 50 gram rozijnen
- 75 gram witte kaas
- 2 bosuien
- 5 zongedroogde tomaten
- Citroensap
- Olijfolie
- Sla
- Rauwkost
Bereiding:
- Kook de bulgur zoals aangegeven op de verpakking.
- Snijd de komkommer in blokjes, de bosuien in ringen en de zongedroogde tomaten en de kaas in stukjes.
- Meng de komkommer, bosui, tomaten en kaas met de rozijnen door de bulgur.
- Besprenkel met olijfolie en citroensap.
Eet smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties