Home » Lunch » Broodje warme beenham met homemade satésaus

Broodje warme beenham met homemade satésaus

Gepubliceerd op 11 september 2020 om 12:00

Een heerlijk en snel broodje voor de lunch! Ik kan er echt intens van genieten. Hoewel je een broodje beenham vaak met honing-mosterdsaus eet, is deze variant met zelfgemaakte satésaus net even anders. Gegarneerd met gebakken uitjes, kokosrasp en pinda's is het echt een feestje! Onderstaand recept is voor twee broodjes.

Ingrediënten:

- 2 volkoren afbakbroodjes

- 200 gram gesneden beenham

- 3 eetlepels pindakaas

- 125 ml heet water

- 1 eetlepel ketjap manis

- 0.5 eetlepel chilisaus

- sla

- een klein handje pinda's

- kokosrasp

- gebakken uitjes

Bereiding:

  1. Bereid de afbakbroodjes zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Bak de beenham kort in een droge koekenpan of grillpan.
  3. Meng de pindakaas met het hete water, de ketjap en de chilisaus.
  4. Snijd de broodjes open en beleg met sla en beenham. Schep er een beetje saus overheen en garneer met pinda's, gebakken uitjes en kokosrasp.

Eet smakelijk!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.