Home » Lunch » Tuna Melt Sandwich

Tuna Melt Sandwich

Gepubliceerd op 27 februari 2021 om 17:00

Een lekkere, makkelijke en snelle lunch, deze tuna melt sandwich. Een heerlijk volkoren broodje met zelfgemaakte tonijnsalade en daaroverheen gesmolten kaas! Klinkt misschien als iets waar je lang mee bezig bent, maar niets is minder waar... Je zet deze sandwiches in 15 tot 20 minuten op tafel. Gegarandeerd smullen!

Ingrediënten:

- 2 volkoren baguettes

- 2 blikjes tonijn (uitgelekt)

- 2 lente-uien (in ringen)

- 50 gram augurk (in blokjes)

- 2 eetlepels mayonaise

- 1 eetlepel yoghurt

- 75 gram geraspte kaas

- 1 theelepel paprikapoeder

- 1/2 theelepel chilivlokken

- peper en zout

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Maak de tonijnsalade door de tonijn te mengen met de yoghurt, mayonaise, de lente-ui, augurk, paprikapoeder en chilivlokken. Roer goed door elkaar en breng verder op smaak met peper en zout.
  3. Snijd de baguettes door de helft en snijd ze open. Leg de vier bovenkantjes vast op de bakplaat.
  4. Besmeer de andere vier broodjes met de tonijnsalade. Strooi de geraspte kaas er overheen.
  5. Leg de broodjes ook op de bakplaat en bak ze ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is.
  6. Leg de bovenkanten van de broodjes op de gesmolten kaas en eet smakelijk!

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.