Home » Ontbijt » Mugcake met banaan en pindakaas

Mugcake met banaan en pindakaas

Gepubliceerd op 20 juli 2020 om 09:00

Maandagochtend is niet mijn meest favoriete moment van de week. Helemaal niet als ik een weekend weg geweest ben en in de vakantiemodus stond. Daarom zoek ik op deze maandagochtenden naar ontbijtjes waar ik blij van word. Één daarvan is deze mugcake met banaan en pindakaas. Ik plan mijn week, eet mijn ontbijt en daarna kan ik er weer tegenaan!

Ingrediënten: 

- 1 rijpe banaan

- 1 ei

- 2 eetlepels speltmeel

- 1 eetlepel havermout

- 1 eetlepel pindakaas

- 1/2 theelepel kaneel

- 1/2 theelepel bakpoeder

 

Bereiding:

  1. Prak de banaan en kluts het ei.
  2. Doe de geprakte banaan en het geklutste ei in een mok en voeg de andere ingrediënten er aan toe.
  3. Roer goed door tot een glad geheel ontstaat. Zet de mok 2 minuten in de magnetron op 700 watt.
  4. Draai de mok om boven een schoteltje en drup er nog een klein beetje pindakaas overheen. 

Eet smakelijk!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.