Ontbijten met appeltaart, wie wil dat nou niet? Deze kleine appeltaartjes zijn te lekker en makkelijk om niet te maken. Binnen 10 minuten staan ze in de oven! Daarna heb je alle tijd om te douchen, aan te kleden of iets anders te doen. Met dit ontbijt begint je dag als een feestje.
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Ft%2Fb%2Fi%2Ftemp-gawkbbypqcmiqwowgfbq%2Fdd2pg9%2FP1070105.jpg)
Ingrediënten:
- 1 appel
- 75 gram havermout
- 125 gram yoghurt
- 2 eieren
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 theelepel kaneel
- Geschaafde amandelen
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd de appel in blokjes en vet vier kleine ovenschaaltjes licht in.
- Meng de havermout, yoghurt, eieren, kaneel en het bakpoeder tot een glad beslag en schep de blokjes appel er doorheen.
- Schep het beslag in de ovenschaaltjes, strooi er wat amandelschaafsel overheen en bak ze in 20-25 goudbruin en gaar.
Eet smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties