Home » Persoonlijk » Wie ben ik?

Wie ben ik?

Gepubliceerd op 1 januari 2021 om 12:00

Hallo, welkom op mijn blog! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik zal me even voorstellen, wel zo fijn als je weet wie er achter dit blog schuilgaat, toch?

Ik ben Nanda, 33 jaar en geboren en getogen in de mooie Betuwe. Sinds 2014 woon ik in het, eveneens mooie, land van Maas en Waal. Hier woon ik samen met mijn man. Hij is alles wat ik me had kunnen wensen, vult mij aan en begrijpt mij als geen ander. Daarnaast is hij geheel vrijwillig proefkonijn voor al mijn baksels en culinaire hoogstandjes (ahum...) in de keuken! We zijn inmiddels tien jaar samen en afgelopen jaar, in 2020, zijn wij getrouwd.

Naast mijn baan als archiefbeheerder, probeer ik mijzelf zo fit en gezond mogelijk te houden. Ik kook en bak graag. Dat is er met de paplepel ingegoten met een vader die, toen ik klein was, als brood- en banketbakker werkte. Ik vond het altijd ontzettend leuk om even in de bakkerij te kijken als we hem gingen ophalen of om thuis in de keuken te helpen. Schortje om en gaan! Leuk weetje: voor de bruiloft hebben mij paps en ik samen de taart gemaakt. :)

Sinds ik samenwoon probeer ik te koken met zo min mogelijk pakjes en zakjes, al ontkom je er soms niet helemaal aan. Ik gebruik in ieder geval zoveel mogelijk verse en onbewerkte producten. Ook experimenteer ik graag met nieuwe recepten, heb een kast vol kookboeken en een keuken die uitpuilt van de bakspullen. Mijn streven is om een goede balans te vinden tussen gezond en minder gezond, zonder mij schuldig te voelen of door te slaan naar één van de twee.

Daarnaast hou ik er enorm van om creatief te zijn. Ik heb mijzelf een jaar of acht geleden leren haken via YouTube. Dat vind ik zo rustgevend, ik heb al flink wat kilometers garen weggehaakt! Ook handlettering en bullet journaling vind ik zalig om te doen. Ik plan er alleen niet zoveel tijd voor in als dat ik eigenlijk zou willen. Fotograferen vind ik ook erg leuk en interessant. Je ziet het op de foto al. Ten slotte sport ik minstens één keer per week, het liefst vaker. Dat gaat niet altijd van harte en ik vervloek de spierpijn iedere keer weer hartgrondig, maar het is voor een goed doel!

Door middel van dit blog wil ik je meenemen in mijn leven. Ik zal mijn  recepten met je delen, je nog meer over mezelf vertellen.

Ik wens je veel leesplezier en als je vragen, opmerkingen of tips hebt laat het me dan vooral weten! Je kunt me bereiken via het contactformulier, per mail of op Instagram.

 

Liefs, Nanda

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.