Home » Warme maaltijd » Quesadillas met spinazie en geitenkaas

Quesadillas met spinazie en geitenkaas

Gepubliceerd op 3 januari 2020 om 08:00

Quesadillas zijn zooo lekker en heel gemakkelijk zelf te maken! Je kunt het als avondmaaltijd eten of als snelle lunch en ze zijn te vullen met wat je maar wilt.
Dit keer at ik de quesadillas als lunch en heb ze gevuld met champignons, verse bladspinazie en geitenkaas. Hoe ik ze precies gemaakt heb? Dat lees je hieronder! Het recept is voor twee personen.

 

Ingrediënten:

- 4 volkoren wraps

- 80 gram geitenkaas (voorgesneden rol  in plakjes)

- 100 gram champignons

- Een paar handjes verse bladspinazie

Bereiding:

  1. Maak de champignons schoon en snijd ze in kleine stukjes en snijd de plakjes geitenkaas in stukjes.
  2. Beleg per volkorenwrap de helft met champignons,geitenkaas, spinazie en nog een beetje geitenkaas.
  3. Vouw de wrap dubbel en bak deze in een koekenpan aan beide kanten tot de spinazie geslonken en de geitenkaas gesmolten is.
  4. Herhaal tot je alle quesadillas gebakken hebt!

Eet smakelijk!

Tip: Als je een contactgrill in huis hebt, dan kun je de quesadillas daar ook heel makkelijk mee bakken. Dan hoef je ze niet om te draaien! ;-)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.