Home » Warme maaltijd » Flatbread met falafel en mangosalsa

Flatbread met falafel en mangosalsa

Gepubliceerd op 21 september 2020 om 17:45

Deze maaltijd was zo makkelijk en snel te maken dat dit eigenlijk geen recept mag heten. Toch vonden wij de flatbreads met falafel en mangosalsa waanzinnig lekker! Het is heel licht en smaakt naar zomer. Ideaal nu het toch nog een paar dagen heerlijk weer is. Ik heb meteen vast een tip voor je oor als je mangosalsa overhoudt: die is heerlijk op bruschetta!

Ingrediënten:

- 4 gevouwen flatbreads

- Sla

- 1 mango

- 3 romatomaten

- 200 gram falafel (verpakt of 
    zelfgemaakt)

- 2 eetlepels curry

- 1 eetlepel sweet chilisaus

- Chiliflakes

- Peterselie

Bereiding:

  1. Snijd de mango en de tomaten in blokjes, snijd de peterselie fijn. Meng dit met de curry en de sweet chilisaus en strooi er wat chiliflakes overheen.
  2. Bak de flatbreads zoals op de verpakking en bak de falafel bruin en knapperig.
  3. Beleg de flatbreads met sla, falafel en mangosalsa.

Eet smakelijk!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.